Iværksætter bloggen

brug disse værktøjer til at accelerere din forretning

I denne værktøjsguide kan du se, hvad jeg anbefaler de fleste iværksætter bruge til deres forretning.

Iværksætter værktøjsguide

af feb 25, 2020Gratis værktøjer0 Kommentarer

Som iværksætter er tid en vigtig faktor, men penge er det også i den grad. Derfor er det vigtigt at finde værktøjer der enten kan spare dig penge eller tid, og bedste tilfælde begge ting. Der er dog også et tredje element. Og det at et værktøj kan tjene dig penge, i form af mere omsætning. Hvilket er ideen med denne værktøjsguide.  Hvordan ?  Det eneste du skal gøre er at gå ind på linket nedenfor, hvorefter du vil få tilsendt guiden via E-mail. Efterfølgende vil du modtage diverse videoer som gennemgår værktøjerne hver for sig. 

Få Gratis nyheder iværksætteri, marketing og salgstip

Og ind imellem særlige invitationer til fede events og gratis webinars.